Online lingerie & lingeriedemonstraties

Lisca model Haiti Lange jurk 49392

Meer afbeeldingen
Lisca model Haiti Lange jurk 49392
€ 62,95
Lange zomerjurk geschikt voor een wandeling langs het strand of door de stad. De hoge hals met aantrekkelijke Afrikaanse print accentueert bovendien vrouwelijke rondingen. Deze trendy jurk zit comfortabel en je zult zeker opvallen!

Lange zomerjurk met moderne, hoge hals
geschikt voor verschillende gelegenheden - het strand of een feestje
trendy Afrikaanse etnische touch aantrekkelijke achterkant en sluiting met smalle bandjes die eindigen met decoratieve pompons, die de trendy Afrikaanse stijl accentueren
een must-have item

Viscose: 84% polyamide: 9% elastaan: 7%

De lengte van deze jurk is 1.35

Verkrijgbaar in de maten S t/m L

Op is Op!


* Verplichte velden

Beschrijving
Details
Lange zomerjurk geschikt voor een wandeling langs het strand of door de stad. De hoge hals met aantrekkelijke Afrikaanse print accentueert bovendien vrouwelijke rondingen. Deze trendy jurk zit comfortabel en je zult zeker opvallen! Lange zomerjurk met moderne, hoge hals geschikt voor verschillende gelegenheden - het strand of een feestje trendy Afrikaanse etnische touch aantrekkelijke achterkant en sluiting met smalle bandjes die eindigen met decoratieve pompons, die de trendy Afrikaanse stijl accentueren een must-have item Viscose: 84% polyamide: 9% elastaan: 7% De lengte van deze jurk is 1.35 Verkrijgbaar in de maten S t/m L Op is Op!
Extra informatie
Extra informatie
Prijs € 62,95
Reviews